Toegankelijk wonen

Bij Sint-Helena creëren we een gemeenschap waar comfort en verbinding centraal staan. We geloven sterk in het bouwen van een omgeving waar elke dag voelt als thuiskomen in een buurt waar de deuren (letterlijk en figuurlijk) voor je openstaan.

De sleutelrol van essentiële voorzieningen

Onze visie gaat verder dan de muren van je huis. We kijken naar het grotere plaatje, zodat je leven verrijkt wordt met comfort en verbinding.

Stel je voor: je woont op een steenworp afstand van alles wat je maar nodig hebt – een polikliniek voor gespecialiseerde zorg, een supermarkt voor dagelijkse boodschappen, een school waar je kinderen te voet naar toe kunnen, en natuurlijk het openbaar vervoer dat je overal naartoe brengt. Het leven wordt zo een stuk eenvoudiger.

Sint-Helena bouwt aan een gemeenschap

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het prachtige park, het kloppend hart van Sint-Helena. Dit is de plek waar verhalen worden gedeeld en vriendschappen worden gesmeed. Het park nodigt uit tot ontsnapping en sociale interactie, een plek waar je even kan ontspannen aan de dagelijkse sleur om op een bankje te genieten van de rust, of juist een gesprek aan te gaan met je buren.

Maar wat maakt wonen bij Sint-Helena nu echt bijzonder?

Het antwoord is eenvoudig: onze onwrikbare inzet voor toegankelijkheid en veiligheid. Onze woningen zijn ontworpen met het oog op een toekomst waarin je behoeften kunnen veranderen. Deuren zijn breed, drempels zijn verdwenen, en élke ruimte is ontworpen om je de vrijheid te geven je te bewegen zoals jij dat wilt. Zelfs de stopcontacten zijn geplaatst met het oog op toegankelijkheid, zodat iedereen, ongeacht leeftijd of mobiliteit, zich thuis kan voelen.

Sint-Helena is niet zomaar een woonplek; het is een belofte voor een leven waarin je, ongeacht de veranderingen die op je pad komen, altijd een thuis hebt waar je je veilig en gewaardeerd voelt. Het is een plek waar zelfstandigheid en gemeenschapsgevoel hand in hand gaan, waar je op jezelf kunt zijn maar nooit alleen hoeft te voelen.

Dit maakt Sint-Helena tot een unieke plek waar we samen werken aan een inclusieve toekomst, waar iedereen zichzelf kan zijn en zich gesteund weet door een warme, uitnodigende gemeenschap. Welkom thuis, bij Sint-Helena.

Wil je meer weten over hoe wij veiligheid in elk aspect van ons project integreren?

Schrijf je in voor een exclusief werfbezoek op 16/03/2024 en krijg alvast een voorproefje.

Hebben we uw interesse geprikkeld?

Schrijf je hier in voor een bezoek aan het modelappartement op 28/04/2024.

Ik kom graag langs op het volgende tijdstip:

Download hier de brochure