Duurzaam wonen

Sint-Helena combineert de basiselementen die je verwacht van een duurzaam woonproject: een aantrekkelijke woonbuurt in een groene omgeving én hedendaags comfort, maar dan zonder de torenhoge onderhoudskosten.

Duurzaam wonen in Sint-Helena, binnen én buiten

Sint-Helena is een duurzaam woonproject dat volledig opgaat in de landelijke rust van Sint-Gillis-Waas. Dit project bevat 46 stijlvolle nieuwbouwappartementen met alle gemakken binnen handbereik. Jouw toekomstige thuis, vervaardigd uit kwalitatieve en duurzame materialen, grenzend aan een groot publiek park om heerlijk te ontspannen. Bij Sint-Helena zijn duurzaamheid, ruimte en een groen uitzicht standaard inbegrepen, wat het tot de perfecte thuisbasis maakt.  

BEN-woningen

Sint-Helena zet volop in op de nieuwste bouwtechnieken die de afhankelijkheid van vervuilende fossiele brandstoffen uitsluiten. Elke woning beantwoordt aan de BEN-normen, wat staat voor bijna-energieneutraal.

We zetten in op een gamma aan duurzame technieken om elke woning comfortabel en duurzaam te maken. Dit omvat alles van warmtepompen en vloerverwarming die zijn aangesloten op een BEO-veld, tot zonnepanelen en een geavanceerd ventilatiesysteem type D. Ook zorgen we voor grondige isolatie. We kiezen hoogwaardige materialen die naadloos bijdragen aan onze duurzame visie.

Deze aanpak garandeert dat de woningen bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en minder behoefte hebben aan onderhoud en reparaties. Voor onze toekomstige bewoners betekent dit een zorgeloos wooncomfort. 

We houden het buitengevoel het hele jaar vast

Een combinatie van hoogwaardige materialen en groen rondom: dat is Sint-Helena. Zo brengen we duurzaam comfort in iedere woning en houden we het buitengevoel het hele jaar vast, ook op de minder mooie dagen.

In samenwerking met Groen Inzicht landschapsarchitecten, creëren we een publiek park dat Sint-Helena omarmt.

Ons gezamenlijk hoofddoel? Het bevorderen van een positieve impact op het milieu en het stimuleren van biodiversiteit. In het parkontwerp staat het behoud van bomen voorop. Niet alleen worden bomen die minder vitaal zijn hergebruikt als speelelementen of ter bescherming van andere bomen, maar ze dienen ook als mulchlaag voor nieuwe aanplantingen.

Voor en door natuurliefhebbers

Elke natuurliefhebber – actief of minder actief – zal zijn hart ophalen in het aangrenzende park van Sint-Helena. Groen Inzicht landschapsarchitecten tovert de bestaande asfaltwegen immers om tot fiets- en wandelpaden.

Sint-Helena combineert de basiselementen die je verwacht van een duurzaam woonproject: een aantrekkelijke woonbuurt in een groene omgeving én hedendaags comfort, maar dan zonder de torenhoge onderhoudskosten.

Ons project legt dus de nadruk op duurzaamheid.

Schrijf je in voor een werfbezoek en ervaar zelf hoe we dit integreren.

Hebben we uw interesse geprikkeld?

Plan een bezoek in en ontdek het modelappartement van Sint-Helena.

Datum: Dinsdag 25 juni 2024
Tijd: 19:00 – 21:00
Locatie: Zalen Hangar 135
Adres: Sint-Niklaasstraat 135, 9170 Sint-Gillis-Waas

Ik kom graag langs op het volgende tijdstip:

Download hier de brochure